SAHNEME GELEN İNSANLARA ÇOK DİKKAT EDİYORUM

SAHNEME GELEN İNSANLARA ÇOK DİKKAT EDİYORUM

MERHABA ZEYNEP HANIM HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ. ÖNCELİKLE ZEYNEP MANSUR İÇİN MÜZİK NASIL BAŞLADI?

Çocukluktan beri hayalim şarkıcı olmaktı. Ankara’da sahneye çıkmaya başladım daha sonra İstanbul’a gelip albümlerle bu yola devam ettim…

ŞARKİ SEÇİMLERİNİZİ YAPARKEN ÖZELLİKLE DİKKAT ETTİĞİNİZ DURUMLAR VAR MI? NELERE ÖZEN GÖSTERİRSİNİZ?

Ben aşk şarkıları söylemeyi seviyorum hızlı bile olsa ritmi sözleri duygusal olmalı…

HER MÜZİĞİN KENDİNE ÖZGÜ BİR DİLİ, TARZI VAR. PEKİ SİZİN MÜZİĞİNİZİN TARZI NEDİR? YANİ YAPTIĞINIZ MÜZİĞİN AYRI BİR TANIMI VAR MI?

Hayır ilk günden beri pop müzik yapıyorum. Ankara’da ilk sahneye çıkmaya başladığım yıllarda orkestra solistliği yaparak yine pop müzik söylüyordum bugün de aynı şekilde…

SÖYLEDİĞİNİZ HER ŞARKIDA DİNLEDİĞİNİZ HER MÜZİKTE 90’LARIN, 2000’LERİN O RUHUNU SICAKLIĞINI ARIYOR VE YANSITIYOR MUSUNUZ?

Evet buna sahneme gelen insanlarda da çok dikkat ediyorum her yaş  aralığında insanlar 90’lar söylediğimde çok etkileniyor ben de aynı şekilde hissediyorum o dönemin düzenlemelerini sözlerini müziklerini daha çok beğeniyorum.

ŞİMDİLERDE YENİ ŞARKINIZ ‘’YILLAR SONRA’’  İLE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTUNUZ. ÖNCELİKLE BU ŞARKINIZDA KİMLERLE ÇALIŞTINIZ. ŞARKINIZIN HAZIRLIK SÜRECİNDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Şarkının sözleri Rafet Él Roman‘a ait müziği Can Sanıbelli düzenlemesi ise bir önceki şarkım ‘’Hadi git’’ de de birlikte çalıştığım Mustafa Ceceli‘ye ait o kadar profesyonel bir ekiple çalıştım ki açıkçası her şey çok yolunda gitti zaten Mustafa çok hızlı çalışan bir müzisyen çok keyifli bir çalışma oldu.

YENİ ŞARKINIZ ‘’YILLAR SONRA’’  İLE  İLGİLİ OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Yıllar sonra hem bir minik dans ettiren hem az önce söylediğim gibi acıklı aşk sözleri olan güzel bir hikayesi olan bir şarkı herkesin kendinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum bu şarkıda…

BU ARADA YAZARLIKLA DA İLGİLENDİĞİNİZİ BİLİYORUZ ÇALIŞMALARINIZ NASIL GİDİYOR? TAKİP ETTİĞİNİZ İLHAM ALDIĞINIZ YAZARLAR VE ŞAİRLER VAR MI?

Yazı yazmayı çok seviyorum kendimi yazarak çok daha iyi ifade ettiğimi düşünüyorum hayranı olduğum yazarlar var Cezmi Ersöz, Duygu Asena, Sebahattin Ali , Ahmet Hamdi Tanpınar gibi okumaktan çok keyif aldığım yazarlar var. Çok sevdiğim şairler var ama hepsinden farklı bir yere koyduğum Cemal Süreyya…

DİJİTAL MEDYA İLE BİRLİKTE BİRÇOK YENİ ÇIKAN İSMİN YOUTUBE’DE İZLENME ORANLARI BİR ANDA MİLYONLARI BULUVERİYOR ANCAK BELLİ BİR SÜRE SONRA ORTALIKTAN KAYBOLUYORLAR. PEKİ SİZE GÖRE DİJİTAL MEDYA BU KONUDA ÇOK ADİL VE GÜVENİLİR Mİ? NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ

Çok adil bir mecra olduğunu düşünmüyorum bazı Türk sanatçıların dünya starlarından fazla dinlendiğini görüyorum ve bunu komik buluyorum.

KONSER VE SAHNE ÇALIŞMALARINIZ BAŞLADI MI. TAKVİMİNİZ BELLİ Mİ?

Ben sahne sanatçısıyım dolayısıyla sürekli işlerim oluyor geçen hafta İstanbul’da bir konserim vardı yeni konserlerim bu hafta netleşecek konser tarihleri sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben herkese sevgilerimi gönderiyorum ve tam bir yaz şarkısı olan ‘’Yıllar Sonra’’yı dinlemenizi tavsiye ediyorum sevgiler.

Röportaj : Alper ERGÖZ

Haberi Paylaşın!

EGE'DEN BALKAN ESİNTİLİ 2024 MODEL ŞARKI

LIFESTYLE DİGİTAL YAYIN HAYATINA BAŞLADI