SOSYAL MEDYANIN ÇOK DEĞİŞİK BİR ALGORİTMASI VAR

SOSYAL MEDYANIN ÇOK DEĞİŞİK BİR ALGORİTMASI VAR

MERHABA CÜNEYT HABER CADDESİNE HOSGELDİN ÖNCELİKLE MUZİK İLE TANISMAN NASIL OLDU?

Hoş bulduk hemen konuya mı giriyoruz. İyiyim sen nasılsın?   Müzikle tanışmamı hiç hatırlamıyorum. 90’lı yıllar popu ile büyüyen 2000’lerde şarkı söylemeye başlayan biriyim.

MUZİK TARZINI NASIL DEGERLENDİRİYORSUN?

Ben rap hariç (o başka bir tarz bana göre), bütün tarzlarda az çok şarkı söylemeyi seviyorum. Türkçe pop, sanat müziği de okumayı seviyorum açıkçası. Bir tarza sıkıştırmamayı tercih ediyorum.

SON DONEMDE BİLİYORSUN SOSYAL MEDYAYLA BİRLİKTE ÇOK FAZLA İSİM MÜZİK SEKTÖRÜNE KATİLDİ VE KATILMAYA DA DEVAM EDİYORLAR PEKİ SEN KENDİNİ NEREDE GÖRÜYORSUN?

Kendimi müzikte çok yol kat etmiş ama istediği geniş kitlelere sesini duyuramamış biri olarak görüyorum. Hala beni televizyoncu kimliğimle bilip şarkı söylediğimi bilmeyenler var. Bilene şarkı yapmak, söylemek çok kolay, asıl mesele o şarkının reklamı. Sadece bütçe ile olacak birşey değil. Sosyal medyanın çok değişik bir algoritması var. Santraç gibi ve yorucu. O kısım fazla zor.

SİMDİLERDE YENİ SARKIN "HOBA" İLE MÜZİK SEKTÖRÜNE İDDİALI BİR GİRİŞ YAPTIN ÖNCELİKLE GERİ DÖNÜŞLER NASIL ?

Şuanda negatif bir yorum almadım. Buda beni endişlendiriyor. Çünkü kötü yorum ve linç yiyenler daha öne çıkabiliyor. Diyorum ki kendi kendime " yine mi kaliteli iş çıkardın  Cüneyt" (gülüyoruz) kaliteli şarkılar daha az dikkat çekiyor gibi.

SON ÇALIŞMAN HOBA DA KİMLERLEÇALIŞTIN HAZIRLIK SÜRECİNDEN BAHSEDEBİLİR MİSİN?

"Hoba" şarkısını  yapım süreci 1 sene sürdü. Klibide çok içime sindi. Çok kaliteli ve yüreği güzel insanlarla çalıştım. Hem eğlenceli hem anlamlı sözleri olan şarkı yapmak, bu dönemde zor. Bu öyle bir şarkı. Beğenilmesi ise kısmet. Biz elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

BU ARADA TV SUNUCULUGUDA YAPTIĞINI BİLİYORUZ PEKİ VAR Mİ YENİ PROJELER DEVAM ETMEYİ DÜSÜNUYORMUSUN?

Bir TV projesi için genel yayın yönetmeninden sunuculuk teklifi geldi ama müziğe olan sevdamdan bir süre daha şarkı üretmeye devam. Televizyondaki o heyecanı hareketliliği seven biri olarak belli olmaz ilerleyen aylarda yine bir şeyler yapabiliriz.

 HOBA HAKKINDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİN?

" Hoba" şarkımı Çeşme, Alaçatı mekanlarında duymaya başladım. Bu tabi ki emek veren her şarkıcı için çok güzel bir duydu. Şarkı dinlemeyi ve fırsat buldukça gezmeyi seven biriyim. Şarkım yazın çıktı ama yaz şarkısı değil tüm mevsimlere uygun.

BU ARADA TATİL NASIL GEÇİYOR OKUYUCULARIMIZA TATİL ÖNERİLERİN VAR MI?

Tatil seven biri olarak Eylül’de tatil bambaşka. Okuyuculara önerim egede tatili eylülde yapsınlar hem daha hesaplı hemde daha sakin. Tabi ki tatilde benim "Hoba" yı duyarsanız kimseyi umursamadan oynayın gitsin.(gülüyoruz)

SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SENİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Senin gibi başarılı bir gazeteciyle röportaj gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Tüm Haber Caddesi okuyucularına selam ve sevgiler.

Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

ÜSTSÜZ POZUNU YORUMLARA KAPATTI

SÖYLEMESEN DE BİLİYORUM