13 YAŞIMDA İSTEK PROGRAMI SUNMAYA BAŞLADIM

13 YAŞIMDA İSTEK PROGRAMI SUNMAYA BAŞLADIM

KÜÇÜK YAŞLARDA RADYOYA BAŞLADIĞINI BİLİYORUZ. PEKİ BU SERÜVEN NASIL BAŞLADI SİZİ RADYOCULUĞA İTEN NE OLDU?

Çocukken sürekli radyo programlarını dinler ve canlı bağlantılara katılırdım, sonra babamla yerel bir radyoya ziyarete gittik ve radyoya tamamen aşık oldum. İlk olarak mahalle radyosunda çocuk sesimle 13 yaşımda istek programı sunmaya başladım.

 RADYOCULUĞU MESLEK OLARAK YAPMAYA NASIL KARAR VERDİNİZ?

Çocukken başladığım programlarda radyoculuk için yaratıldığımı anlayınca, 17 yaşım itibariyle bu yolda kariyerime profesyonel olarak devam ettim ve en çok dinlenen ulusal radyolarda 30 yıldır çalışarak bu günlere geldim.

ŞİMDİLERDE PAL FM DE DİNLEYİCİLERİNİZLE BULUŞUYORSUNUZ. PEKİ SİZİ YENİ DİNLEMEK İSTEYENLER İÇİN HANGİ GÜNLER YAYIN YAPIYORSUNUZ?

Her Çarşamba 14:00-16:00 saatleri arasında Pal FM’de yayın yapıyorum. 9 Eylül itibariyle de hafta içi her gün 17:00-20:00 Pal Nostalji’de “Enikonu Sohbet” adlı programımla yayında olmaya devam ediyorum.

 ASLINDA MESLEKTAŞ SAYILIRIZ NE ZAMANDAN BERİ SANATÇILARA RADYO DANIŞMANLIĞI YAPIYORSUNUZ. ZORLANDIĞINIZ ZAMANLAR OLUYOR MU? MESELA EN ÇOK ZORLANDIĞINIZ SANATÇI KİMDİ OLDU MU HİÇ?

Ben ilk olarak 2000 yılında basın danışmanlığına başlamıştım. Sonra 2010 yılında Berkay’ın “Taburcu” şarkısının radyolarda tanıtımını yapmaya başladım ve Radyo İletişim Danışmanlığı isminde yeni bir meslek icat ettim. Bu alanda öncü olduğum ve sektöre bu şekilde de faydalı olduğum için çok gururluyum. Radyo danışmanlığının tabii ki zorlukları var, özellikle yeni isimleri tanıtırken daha fazla uğraşmamız gerekiyor ama keyifle yaptığım için sorun olmuyor. Bülent Ersoy’a kariyeri boyunca radyo danışmanlığı yapan ve onu hayatında ilk kez radyo programlarına konuk olarak çıkaran kişi benim, Bülent Ersoy’la çalışırken tabii ki saygıdan çekiniyorsunuz ama benim için çok keyifli ve yine gurur duyacağım bir deneyim oldu.

 ASTROLOJİ YAZARLIĞI DA YAPIYORSUNUZ. ASTROLOJİYE OLAN İLGİNİZİ NASIL FARK ETTİNİZ?

Astrolojiye olan ilgim okumayı öğrendikten hemen sonra başladı, gazetelerdeki burç yazıları çok ilgimi çekiyordu, 7-8 yaşlarımda sürekli onları okuyordum. Sonra merakım daha da arttı ve burç kitapları okumaya başladım. Sonra seminerlere gittim ve ileri seviye astroloji dersleri aldım. Sonra da astroloji yazmaya, anlatmaya ve profesyonel olarak harita yorumlamaya başladım, halen de devam ediyorum.

 EYLÜL AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR VE  EN ŞANSLI BURÇLAR HANGİLERİ DESEK NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Merkür retro bitti, Eylül ayında hızlanıyoruz, herkes için yeni başlangıçlar olabilir. 15 Eylül çok güzel bir açı gerçekleşecek, özellikle Terazi, İkizler ve Kova olanlar o tarihte çok şanslı olabilirler. 18 Eylül’de Balık burcunda Ay Tutulması gerçekleşeceği için özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Balık, Başak, İkizler ve Yay olanlar için Eylül ayında bazı zorluklar, bitişler ya da kayıplar olabilir! 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasının etkilerini de Eylül’ün son haftası yoğun bir şekilde hissedebiliriz. Bu dönemde ilişkiler büyük sınavlardan geçebilir, bazı ilişkiler iyice güçlenirken bazı sorunlu ilişkiler bu dönemde tamamen bitebilir. Özellikle Güneş Tutulması Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlakları Eylül sonu ve Ekim ayında sert etkileyebilir!

BU ARADA MÜZİKLEDE İLGİLENDİĞİNİZİ BİLİYORUZ.DAHA ÖNCE FERHAT GÖÇER İLE BERABER REVA ŞARKISINA DÜET YAPTINIZ ŞİMDİLERDE 2000 YILINDA AYŞEGÜL ALDİNÇ TARAFINDAN YORUMLANAN ‘’BEN KİMSELERE YAR OLMAM’’ ŞARKISI İLE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞUNUZ. PEKİ ŞARKI SÖYLEMEYE NASIL KARAR VERDİNİZ DEVAMI GELECEK Mİ VE SIRADA HANGİ ŞARKILAR VAR BELLİ Mİ?

İlk olarak 1999 yılında şarkı söylemeyi ve hatta albüm yapmayı düşünmüştüm ama sonra cesaret edemeyip vazgeçmiştim. Tamamen bu konuyu kapatmışken Ferhat Göçer ile bir espri ve teşfik etmesi üzerine düet yapmaya karar verdik. 2022 yılında Reva adlı şarkım yayınlandı ve şarkı söyleme hayalim tam 23 yıl sonra üstelik Ferhat Göçer gibi dev bir isimle hayat buldu. İlk şarkım “Reva” çok başarılı olunca şarkı söylemeye devam ettim ve bu günlerde de tek başıma müzik kariyerimi sürdürdüğüm “Ben Kimselere Yar Olmam” şarkımın yine çok beğenilmiş olmasının keyfini yaşıyorum. Şarkılarım beğenildiği sürece şarkı söylemeye devam edeceğim. Şu anda 2 yeni şarkı hazırladım, ilki Ekim ayında klibi yetiştirebilirsek yayında olacak. Şarkılarım yine cover ve enerjik şarkılar. Şarkılarımdan birinde sizi ft. yaptığım yeni bir isimle tanıştıracağım. Diğer şarkım ise çok ters köşe olacak, benden çok iddialı elektronik bir şarkı dinlemeye hazır olun.

  ‘’BEN KİMSELERE YAR OLMAM’’ ŞARKISINI SÖYLEMEYE NASIL KARAR VERDİNİZ VE BU ŞARKINIZDA KİMLERLE ÇALIŞTINIZ?

Şarkının söz ve müziği eski dostum Barlas Erinç’e ait, ondan bir şarkı söylemek istediğimde bana bu şarkıyı önerdi ve ben de bu şarkıyı zaten çok sevdiğim ve radyo programlarımda da çok çaldığım için büyük bir heyecanla söylemeye karar verdim. Ayşegül Aldinç gibi çok özel bir isimden sonra bu şarkıyı yıllar sonra söyleyip yeniden hayat vermek benim için ayrı bir gurur oldu.

 HEP COVER ŞARKILAR SESLENDİRDİNİZ. PEKİ YENİ SIFIR ŞARKILARDA OKUMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?

Şu an için sıfır şarkı söylemeyi düşünmüyorum ama karşıma inanılmaz güzel ve hit bir şarkı gelirse ki bunu anlarım, o zaman kaçırmam söylerim ;)

 RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ   OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Bu güzel hazırlanmış sorular için çok teşekkür ederim, tüm okuyucularınıza sevgilerimi sunuyorum.

Röportaj: Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

ARKIN AKTAÇ’TAN YENİ BİR KORKU ŞAHESERİ "BÜYÜCÜ",

JAWLİNE NEDİR, NASIL YAPILIR?