EN ZOR ANIMDA YİNE KENDİMDEN GÜÇ ALIRIM

EN ZOR ANIMDA YİNE KENDİMDEN GÜÇ ALIRIM

MERHABA TUĞBA HANIM HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ ÇOK GÜÇLÜ BİR KARAKTERSİNİZ. PEKİ EN ZOR ANINDA TUĞBA ÖZAY NELERDEN GÜÇ ALIR

En zor anımda yine kendimden güç alırım. Çokça acıyı deneyimlemiş bir insan olarak kendi içime dönerim . İçimdeki Tanrıya sığınırım. Çokça dua eder ,çokça konuşur ve güçlü olmayı dilerim . Aslında her bireyin içinde muazzam bir güç ve ışık vardır. Sadece o ışığa ulaşmayı bilmediğinden insanoğlu zayıf düşüyor. Bir de tabii ki vazgeçemediğim doğa. Doğa bana çok güç verir. Doğa zaten tanrının kendisidir.

HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM

BİLİYOR MUSUNUZ HİÇ DEĞİŞMEDİNİZ YILLAR ÖNCEKİ GÖRDÜĞÜM TUĞBA ÖZAY NASILSA ŞUANKİ TUĞBA ÖZAY DA AYNI SPOR YAPIYOR MUSUNUZ VE HİÇ ESTETİĞİNİZ VAR MI. BU KADAR GÜZEL VE BAKIMLI OLMANIZIN SIRRI NEDİR?

Spor yapıyorum ve hayatım boyu hiç estetik yaptırmadım. En basit dolgu , botoks işlemim dahi yok . Tamamen natürelim. En çok da babacığımın genlerine borçluyum . Annem de çok güzel ama ben çokça babacıyım ve babacığıma çok benziyorum.

ŞİMDİLERDE BABANIZ İÇİN YAZDIĞINIZ ‘’ARAF’’ İSİMLİ ŞARKINIZLA MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTUNUZ. ÖNCELİKLE BENDE DİNLEDİM ŞARKIYI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ. AĞZINIZA SAĞLIK PEKİ NASIL KARAR VERDİNİZ BÖYLE BİR ŞARKI YAZMAYA VE DAHA YAZDIĞINIZ BAŞKA ŞARKILARINIZDA VAR MI OLACAK MI?

Zaten tüm şarkılarımı kendim yazıyorum müziğe başladığım ilk günden beri . Hatta çıkış noktam da o ; kendi eserlerimle sevenlerimin karşısına çıkmak.  Araf babacığıma olan duygularımı anlattığım bir şarkım. Babacığımın ardında  çok arafta yaşadığım duygulardan yola çıkarak yazdım . Yeni iki şarkım daha yolda. Bir tanesi babacığım , büyük ustam İlhan Özay’ın anneme yazdığı ilk şiiri ‘Sen’ . Sevgili İlkay ona da şahane bir beste yaptı. Diğeri ise benim yazdığım ‘Kafes ‘ Onlar da yakında çıkarmayı planladığım şarkılar. ‘ Sen’ adlı şarkıyı erkek bir sanatçı okusun istiyorum . Ferhat Göçer olabilir örneğin. Kafes’in sözü ve müziğin bir kısmı bana bir kısmı yine İlkay Toktaş’a ait.

2008'DE PROFESYONEL OLARAK MÜZİĞE BAŞLADIM

YENİ ŞARKINIZ ‘’ARAF’’TA KİMLERLE ÇALIŞTINIZ. BİRAZ HAZIRLIK SÜRECİNİZDEN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Müzikle ilgili profesyonel çalışmalarıma ilk başladığım sene 2008. O yıllarda çalıştığım , ilk albümüm Armoni’yi yaptığım arkadaşlarımla çalıştım Araf’ta . Çok başarılı bir ses, yorumcu ve besteci İlkay Toktaş şarkımın bestesini yaptı ve harika oldu. İlkay’la iki güçlü ve duygusal kadının gücünü gösterdik bir anlamda bu şarkıda. Aranjesi ise Saffet Ulcay ve Oğuz Mühürdar’a ait. Klip yönetmeni Erkan Nas. Ama klibin tüm içeriği bana aittir. Yıllardır böyledir keza. Kliplerindeki kostümlere , klibin hikayesine kadar ben tasarlarım. Ayrıca Nova Arsa’ya klibime verdikleri destek için çok teşekkür ederim. Araf Seyhan Müzik etiketiyle çıktı ve ilk hafta tamamen organik rakamla 100.000’i geçmişti. Şu anda da çok güzel bir şekilde ilerliyor. Destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimle.

BU ARADA BUGÜNE KADAR BİR ÇOK TV PROGRAMINDA VE DİZİLERDE DE SİZİ İZLEDİK. PEKİ YENİ DÖNEMDE YENİ PROJELER VAR MI SİZLERİ TEKRAR EKRANLARDA DA GÖREBİLECEK MİYİZ?

Şu an için net bir şey yok TV ile ilgili ama yapmak istediğim çok güzel projeler var. Gerek oyunculuğum,  gerek sunuculuğumla ben bir ekran yüzüyüm . Ekran ışığı yüksek , diksiyonu güzel ve 30 yıldır ekranda olan bir insan olarak benim yerim televizyon. Fakat bakıyorsun şu anda hep aynı yüzler hep aynı sözlerin olduğu bir TV ekranı var maalesef.

KEŞ KELERİMDEN ZİYADE İYİ KİLERİM ÇOKTUR

ŞÖYLE BİR GEÇMİŞE DOĞRU GİTTİĞİNİZDE KEŞKELERİNİZ VE İYİ KİLERİNİZ NELER OLABİLİR?

Keş kelerimden ziyade iyi kilerim çoktur.  Ama şurası kesin ki şimdiki aklım olsaydı yurt dışında kariyer planlaması ile ilgili çokça fırsat geçti elime kariyerimi uluslararası platforma taşırdım.

İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ SANAT CAMİASINDAN KÜS OLDUĞUNUZ KAVGALI OLDUĞUNUZ, KIRILDIĞINIZ İSİMLER VAR MI?

Hayır yok. Ben her şeyden önce kendiyle barışık bir insanım

SOSYAL MEDYA İLE ARANIZ NASIL AKTİF KULLANIR MISINIZ?

Özellikle instagramda çok aktifim. Twitter’ı Gezi sürecinden sonra hiç kullanmıyorum. Facebook’ta da paylaşımlar yapıyorum ama en aktif olduğum alan İnstagram. Tiktok mecrasını sevmiyorum kullanmıyorum .

DAHA ÖNCEKİ BİR RÖPORTAJINIZDA‘’İLERLEYEN DÖNEMLERDE KESİNLİKLE SİYASETİN İÇERİSİNDE OLMALIYIM’’ DEMİŞTİNİZ. DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ GERÇEKTEN SİYASET?

Elbette düşünüyorum. Amacım önümüzdeki dönemde milletvekili olmak.  Ben gibi insanlar olmalı o mecliste. Düşünen , konuşan , eyleme dökebilen , korkusuz , cesur , vatansever , bilgiden , üretimden , halktan yana durabilen . Doğayı , hayvanları koruyabilen, Çocukların , kadınların, hayvanların ve doğanın sesi olabilecek aydınlık kadınlar gerekir o meclise .

RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ   OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben de size çok teşekkür ederim. Yayın hayatınızda başarılar dilerim. Yaşamanın giderek zorlaştığı bir ülkede hepinize akıl sağlığınızı korumanızı , içinizde daima sevgiyi , merhameti barındırmanızı , her kötülüğe sesinizi yükseltmenizi , birlikten dirlik olacağını unutmamanızı diliyorum. Kalın sağlıcakla.

Röportaj: Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

MESİAD’DAN MUHTEŞEM DEFİLE

BEYAZ YAKALI MÜZİSYEN EDA SELÇUK’TAN 'ALIŞIYORUM'