ŞARKILARIMIN MÜZİK SEVERLERLE BULUŞMASININ ARDINDAN TAM BİR YIL GEÇTİ

ŞARKILARIMIN MÜZİK SEVERLERLE BULUŞMASININ ARDINDAN TAM BİR YIL GEÇTİ

ŞARKILARIMIN MÜZİK SEVERLERLE BULUŞMASININ ARDINDAN TAM BİR YIL GEÇTİ 

Her bir hazırlık benim için çok keyifli ve eğlenceli bir süreçti. Çok özel isimlerle beraber olmak benim için en güzel hediye. Kalbimin aynası gibi her biri. Kim seviyor , Sahte Hayatın ve İki Yalnız Kişi kliplerinde sevgili Yazgın Kaçak ve Onur  Oğuz ile beraber çalıştık. Çok samimi ve doğal oldu her biri bizim kararlarımız bir anda veriliyor. Toplantı yaparken ya da masa başı kalem kağıtlarla değil. Keyifli sohbetlerimizin birinde aklımıza gelen kalbimizle de  buluşuyorsa bizim için sırada tek şey tarihlerimizi belirlemek oluyor. Burada da rakamlarla biraz oyun oynuyoruz. Bizim için bazı özel sayılar var.Bir de ben Astrolog arkadaşlarıma danışıyorum mutlaka. Sonunda da uğurlu günümüzle dinleyicelerle buluşmak için çalışmalara  başlıyoruz.

 YENİ ÇALIŞMANIZ ‘’İKİ YALNIZ KİŞİ’’ İSİMLİ ŞARKINIZIN KISA FİLM TADINDA BİR KLİBİ OLDU. ÖNCELİKLE BU FİKİR NASIL DOĞDU VE NASIL KARAR VERDİNİZ?

5 Ocak 2024 “Kim Seviyo” dan sonra “Sahte Hayatın” 25 şubata müzik severlerle buluşmuştu aslında. ”İki yalnız kişi” çıkış tarihi ise  15 Mart İki şarkının arasında çok kısa bir zaman bırakarak çıkarmıştık. Nedeni birbirini tamamlayan birbirinin devamı hikayeler oluşuydu. Sahte Hayatın bir ayrılık hikayesini anlatıyor…İki yalnız kişiyse birlikte ama aslında ilişkinin içindeki yalnızlıklarını  ayrılığa doğru bir  gidişi anlatıyor. “İki Yalnız kişi” klibi başladığında”3 hafta önce” diye yazıyor. Sanırım çok dikkat çekmedi o yazı. Bütün şarkılarımı çok seviyorum. Çok güzel bir yolda yürüyoruz. Mucizeler bizimle. Çok şükür.

 BU ARADA ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Tüketimin çok hızlı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Fiziki satışlar neredeyse yok denilebilecek kadar az. Dijital platformların zenginliği harika ancak albüm duygusallığını yaşayamıyorum. Bu benim düşüncem. Çok fazla seçenek arasında dinlenebilir olmak için sık aralıklarla single, maxi single  ya da EP’ler zamanımıza uyan seçenekler benim için.

DİNLEYİCİLERİ BEKLEYEN SIRADA BAŞKA YENİ ŞARKILAR, YENİ SÜRPRİZLER VAR MI NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Mayıs sonu harika bir şarkıyla yaza merhaba derken sonbahara da muhteşem 2 şarkıyla daha  müzik severlerle buluşuyor olacağız.

BABANIZ KAYAHAN’IN HAYATINI ANLATAN FİLMİN DAHA ÇOK BABANIZIN 1969 VE 1990 YILLARINI ELE ALACAĞINDAN BAHSETMİŞTİNİZ. PEKİ SONRASI ZAMANLAR FİLMDE YER ALMAYACAK MI? BİRAZ FİLMİN İÇERİĞİNDEN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Filmin hikayesi oluşturuldu.1969 Yılıyla başlayıp son dönemlerinin de ele alınacağı ilham verici bir başarı hikayesi anlatılarak beyaz perdeye aktarılacak. Asıl vurgulanmasını istediğim dönem müziğe başladığı  19 yaşında ki  babamın ve Ankara’dan İstanbul’a olan yolculuğu. Hiç bilinmeyen muhteşem bir hikayesi var babamın.

 ‘’FİLMDE KİMSENİN BİLMEDİĞİ KAYAHAN’I GÖSTERECEĞİZ.” DEMİŞTİNİZ. BİRAZ TÜYO İSTESEK BİZE NELER SÖYLEYEBİLİRSİNİZ?

Babamın gençliğinde yaşadıkları, kararları ve karşılaştıkları hayatında sahip olamayacağı için ümitsizliğe kapılan tüm gençlere ilham olacak. Filmde sürpriz olsun

KONSER VE SAHNE ÇALIŞMALARINIZ OLACAK MI TAKVİMİNİZ BELLİ Mİ DİNLEYİCİLERİNİZ SİZİ NERELERDE İZLEYEBİLECEK?

Yaza hazırladığımız çok özel konser projelerimiz var. Bunlar için tarihler belli olduğunda paylaşıyor olacağız. Aynı zamanda da eğitmeni olduğum Theta Healing ve Access Consciousness seminerlerim, kamplarımla Türkiye de bir çok ilde yolu sevgiden geçen herkesle buluşacağım. İnsanların değişim ve dönüşümlerine vesile olmak benim için muhteşem.

SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Haber Caddesi okuyucularına sevgilerimi gönderiyorum.  Ruhlarını besleyen en sevdikleri şarkıları dinledikleri harika saatler diliyorum.

 

 

Haberi Paylaşın!

23 NİSAN’I ÖZEL ÇOCUKLAR İLE KUTLADILAR

MEHMET SEVİN'İN YENİ ŞARKISI "MERHAMET" BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ