İYİLİK KALICIDIR, AMA ALACAKLIYIM

İYİLİK KALICIDIR, AMA ALACAKLIYIM

MERHABA DOĞUŞ HABER CADDESİNE HOŞ GELDİN. SENİ ‘’DOĞUŞ’’ İSMİYLE TANIDIK VE ÇOK SEVDİK BU İSMİ SEÇMENİN ÖZEL BİR ANLAMI VAR MI HAYATIN İÇİN?

Merhabalar,evet var ben hep yeniden doğacağıma inanıyorudum. Sokaklarda yaşarken duvarlara ve yerlere Doğuş yazardım. Sanat hayatına atılınca isim ne olsun dediklerinde direk ‘’Doğuş’’ olsun dedim.

SEVGİLİ DOĞUŞ, MÜZİĞE OLAN İLGİN İLK OLARAK NASIL BAŞLADI BU DURUMU NASIL FARK ETTİM VE NE GİBİ EĞİTİMLER ALDIN?

Müziğe ilgim hep vardı. Sokaklarda gezerken hep şarkılar mırıldanırdım. Daha sonra sözler yazmaya başladım. Yıllar geçtikçe bu yeteneğimde gelişerek evrilip bu duruma geldi. 27 yıldır bir Doğuş var artık.

ŞİMDİLERDE İBRAHİM ERKAL’IN 1996 YILINDA YAYIMLANAN “GÖNLÜNÜZE TALİBİM” ALBÜMÜNDE YER ALAN “YALNIZIM” ŞARKISI, DOĞUŞ DÜETİ İLE YENİDEN MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU. ŞARKI KISA SÜREDE SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. ÖNCELİKLE EMEĞİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. BU ŞARKIYI SEÇMEYE NASIL KARAR VERDİNİZ VE KİMLERLE ÇALIŞTINIZ. ŞARKINIZIN HAZIRLIK SÜRECİNDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Teşekkür ederim. İbrahim Erkal tanımaktan büyük keyif aldığım bir dost, abi ve kardeşti. Onun şarkılarını seslendirmek onu tekrardan yaşatmakta benim için büyük onur oldu. Yorumladığım iki şarkıda hem kendi dinleyicim hem de İbrahim Erkal’ın dinleyicileri tarafından çok beğenildi ve sevildi. İlk saygı albümü için sevgili İskender Ulus’tan teklif geldi. Şarkıyı kendim seçip bu olsun dedim. Stüdyoda yorumlarken de tüylerim diken diken oldu. Sanki İbrahim Erkal’da yanımdaydı hissiyatı oldu. İkinci şarkıya ekip arkadaşlarımla karar verdik ve İnsafsız/Bir Sana Yandım Ben olsun dedik. Bu çalışmada sağ olsunlar sevenlerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

DAHA ÖNCE DE "İNSAFSIZ / BİR SANA YANDIM" İSİMLİ ŞARKIYI DA SESLENDİRMİŞTİNİZ VE YİNE BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ. İBRAHİM ERKAL ŞARKILARI DEVAM EDECEK Mİ?

Şimdilik İbrahim Erkal şarkılarına noktayı koyduk. Kendi hali hazırda bekleyen şarkılarım var sırasıyla onlar çıkacak. Eski Şarkılar Daima Kalıcı. Yeni Çıkan İşlerin Ömrü Kısa..

ŞİMDİLERDE YAPILAN ŞARKILARI NASIL BULUYORSUNUZ. ÖZELLİKLE BEĞENDİĞİNİZ İSİMLER VAR MI? MÜZİK TARZI DEĞİŞTİ Mİ?

Herkesin verdiği emeğe saygı duyuyorum. Ben kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim. Müzik tarzı değişti mi evrildi biraz ama hala insanlarda 90’lar özlemi var. Eski şarkılar daima kalıcı. Yeni çıkan işlerin ömrü kısa..

İLGİNÇ BİR HAYAT HİKAYENİZİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ. DAHA ÖNCEKİ BİR RÖPORTAJINIZDA  HAYATINIZI FİLM YAPMAK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEMİŞTİNİZ. PEKİ BU ALANDA ÇALIŞMALARA BAŞLADINIZ MI FİLMİN İSMİ NETLEŞTİ Mİ?

Görüşmelerimiz devam ediyor. Dijital platformlardan ve film yapımcılarından sürekli teklifler geliyor. Değerlendirip en iyisi hangisi olacaksa planlarımda hayatımı ben yaşarken film yapmak var.

BU  FİLMİNİZDE ÇOCUKLUK VE GENÇLİK DÖNEMLERİNİZİ KİMLERİN OYNAMASINI İSTERSİNİZ VAR MI GÖRÜŞTÜĞÜNÜZ İSİMLER?

Aklımda oturmuş isimler var kimseye daha teklif götürmedik. Ama sürprizi kaçmasın netleşince sizlerin de bilgisi olacaktır. Planlarımda Hayatımı Ben Yaşarken Film Yapmak Var.

KARA KAPLI BİR DEFTERİNİZDEN BAHSETMİŞTİNİZ? SİZE KÖTÜLÜK YAPANLARIN İSİMLERİNİ LİSTELEDİĞİNİZ BİR DEFTER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİNİZ VE BU DEFTERİNİZİ HENÜZ DAHA RAFA KALDIRMADIĞINIZDAN BAHSETMİŞTİNİZ? BU DEFTERDE İSMİ YAZAN KİŞİLERLE ARANIZDA NASIL SORUNLAR YAŞADINIZ VE BİZİM TANIDIĞIMIZ İSİMLER VAR MI? NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Ben hak ve hukuka inanan biriyim. Kim kime ne kötülük yaptıysa mutlaka ona geri dönecektir. Aynı şekilde iyilikte kalıcıdır. Ben herkesi Allah’a havale ettim. Ama alacaklıyım.

SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Röportaj için sizlere teşekkür ederim. Keyifli bir sohbetti. Okurlarınıza da buradan selamlarımı iletiyorum. Sevgiyle kalsın herkes. İyilik birleştiricidir. İyilik yapmaktan korkmayın..

Röportaj: Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

CANSEVER VE SAMARA’DAN YAZA DAMGA VURACAK ROMAN HAVASI

İÇ ÇAMAŞIRLARINI DOLARLA DOLDURDULAR