BAŞHEKİM ŞARKICI

BAŞHEKİM ŞARKICI

Yıllar içerisinde Dr Ferhat Göçer müzik alanında  çok güzel başarılı işlere imza atınca tüm sınıf arkadaşlarını konserine çağırdı .

Müzik korosunun kurucusu ve Ferhat Göçer ‘in sınıf arkadaşı Dr Erkan Sarıyıldız’da bu konsere davet edilmişti .

SINIF ARKADAŞI FERHAT GÖÇER ‘İ SAHNEDE GÖRÜNCE ŞARKICI OLMA ARZUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Dr Erkan ‘ın küçük yaşlardan itibaren içinde var olan müzik aşkı o konserde sınıf arkadaşı ve meslektaşı Ferhat Göçer’i izlerken “ Ben neden müzik yapmıyorum ? sorusu ile profesyonelliğe döküldü .

Bir süredir kendi bestelediği söz ve müziklerle besteler çıkarıp yayınlayan Dr Erkan son single ‘i “ Gelincikler” le tekrar müzik piyasasına giriş yaptı.

ŞARKICILIK DOKTORLUK MESLEĞİNİN STRESİNİ YOK EDİYOR

Doktorluk inanılmaz stresli ve insanı çok yıpratan bir meslek gün içerisinde doğum , ölüm , hastalık , çaresizlik, umut , sevinç , kaygı bir çok duyguya tanıklık ediyor ve hatta bir çok duygunun tam merkezinde yer alıyoruz . Bu  kadar stresin arasında ruhuma en iyi gelen şey müzik , müzik beni hep tedavi ediyor ve müziğin herkesi tedavi edeceğine inanıyorum .

Bu yüzden bana hep soruluyor çok kıymetli bir hekimsiniz neden müzik ? Gördüğüm tüm acılara ve sevinçlere hep müzik eşlik ettiği için insan bedeninin şifasınında müzikte olduğuna inandığım dolayı müzik şifadır , müzik ilaçtır felsefesinden yola çıkarak müzik yapmayı çok seviyorum.  Gelincikler isimli son şarkımda ruhunda acısı olana , ruhunda sevinç olana , bedeninde yara olana , umudu bitene ve umut arayana hediye ettiğim bir şarkıdır .

 

 

Haberi Paylaşın!

'ZARARI YOK' İLE KALPLERİ FETHEDECEK

KOKUN GELİYO