ÖNÜME BAKIYORUM

ÖNÜME BAKIYORUM

MERHABA PETEK HANIM HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ. HEM GİYİM, HEM MÜZİK TARZI HEM DE KLİPLER AÇISINDAN HER ÇALIŞMANIZDA YEPYENİ FARKLI BİR PETEK DİNÇÖZ GÖRÜYORUZ. BUNDAN SONRAKİ ÇALIŞMALARINIZDA DA SİZİ YENİ TARZLARDA İZLEMEYE DEVAM EDECEK MİYİZ?

Bundan sonraki süreçte hareketli ve de kıpır kıpır şarkılarla dinleyicilerimin karşısında olmaya gayet göstereceğim, eski Petek geri geldi.(Gülmeye başlıyor…)

BİZ SANATÇIYIZ HER ŞARKIYI SÖYLERİZ

MÜZİKAL TARZINIZDA BİR DEĞİŞİKLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Yeni yaptığımız proje, içim kıpır kıpır bir şarkı oldu. Biz sanatçıyız her şarkıyı söyleriz ama dinleyicilerim hareketli şarkılar istediği için böyle güzel bir parça seçtik iyide gidiyoruz devamı gelecek.

ŞARKI SEÇİMLERİNİZİ NASIL YAPIYORSUNUZ?

Ciddi şekilde yüzlerce şarkı dinliyoruz içinden seçtiğimiz şarkıları ekip arkadaşlarım (müzik adamları Aranjor vede bütün ekibimle) dinler karar  veririm.

ŞİMDİLERDE MERAKLA BEKLENEN YENİ ÇALIŞMANIZ OLAN  "AHIMI ALA ALA" İLE MÜZİK DÜNYASINA ADETA BOMBA GİBİ BİR GİRİŞ YAPTINIZ. ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN. BU ŞARKINIZDA KİMLERLE ÇALIŞTINIZ ŞARKINIZIN HAZIRLIK SÜRECİNDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİRMİSİNİZ?

Bu projede dünyaca ünlü modacı Rufat İsmail çalıştık bize müthiş bir koleksiyon hazırladı çok güzel yorumlar aldık benim için çok özel bir modacı.

ŞARKINIZIN KLİP ÇEKİMLERİNDE , 4 ÖZEL KIYAFET İLE KAMERELAR KARŞISINA ÇIKTINIZ. BENZERSİZ TASARIMLARIN KULLANILDIĞI KLİP YAYINLANDIĞI ANDAN İTİBAREN ÇOK İLGİ GÖRDÜ. KLİPTE KULLANILAN TASARIMLAR HEM ŞARKININ RUHUNU, HEM DE TARZINIZI MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE YANSİTİYOR. PEKİ  KIYAFET SEÇİMLERİNİZE NASIL KARAR VERDİNİZ. KİMLERLE ÇALIŞTINIZ?

Bu eserde Zafer Kerey ve Turgay Saka şarkıyı hazırladı. Şarkıyı aranjör  Atınc Tombak yaptı. Ve ortaya bomba gibi bir şarkı çıktı . Ayrıca bu güzel klibimi ve fotoğraflarımı Serkan Uzundal çekti.

BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM

BİR DÖNEM UZUN BİR SÜRE TELEVİZYON PROGRAMI DA YAPMIŞTINIZ. GAYET BAŞARILI BİR PROJEYDİ.  AYRICA  DİZİ PROJENİZDE OLMUŞTU. PEKİ TEKRAR SİZİ TV DE GÖRECEKMİYİZ?

Yeni yayın dönemi için ulusal bir kanal işe ilgili görüşmelerimiz devam ediyor bomba gibi döneceğim .

KUTSİ, FERHAT GÖÇER VE  RESUL DİNDAR İLE YAPTIĞINIZ DÜET ÇALIŞMALARINIZ ÇOK İLGİ GÖRMÜŞTÜ VE  TIKLANMA REKORU KIRDI. DÜET ÇALIŞMALARINIZDA ÇOK BAŞARILI OLDUNUZ. PEKİ YENİ DÜET ÇALIŞMALARINIZ OLACAK MI? DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İSİMLER VAR MI?

Şimdilik böyle bir proje yok şarkım çok yeni vede iyi dinleniyor gelecek be gösterecek kısmet .

BİR DÖNEM TÜRKİYE MAGAZİN DÜNYASINA ADETA DAMGA VURDUNUZ? ÇOK KONUŞULDUNUZ. HER YERDE SİZDEN BAHSEDİLDİ. HAYATI BU KADAR GÖZ ÖNÜNDE İZLENEREK YAŞAMAK NASIL BİR DUYGUYDU SİZİN İÇİN? PİŞMANLIKLARINIZ VE KEŞKELERİNİZ VAR MI?

Tabi ki pişmanlıklar insanların hayatında var. Ama, arkama bakmıyorum önüme bakıyorum.  Geri geldim dim dik ayaktayım.

Röportaj: Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

TRAKYA'NIN HAVASI DEĞİŞECEK

BUĞDAY TANESİ FİLMİ NELER ANLATIYOR