2 AYDA BİR ŞARKI ÇIKARIYORLAR

2 AYDA BİR ŞARKI ÇIKARIYORLAR

MERHABA GÖKÇE HANIM HABER CADDESİNE HOŞ GELDİNİZ. BUGÜNE KADAR SİZİ YAYINLADIĞINIZ SİNGLE ÇALIŞMALARINIZLA TANIDIK MÜZİK DÜNYASININ EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİNDEN BİRİ OLDUNUZ. ŞİMDİLERDE YENİ ALBÜMÜNÜZ İLE MÜZİKSEVERLERLE BULUŞMAYA BAŞLADINIZ. ÖNCELİKLE ALBÜM FİKRİ NASIL DOĞDU? HAZIRLIK SÜRECİNİZDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Aslında çocukluktan gelen bir hayaldi sadece albüm yapmak. Son 2 senedir ciddi anlamda kimseye söylemeden kendimin hazırladığı bir süreçti . 5 şarkıyı tamamladıktan sonra da ekibimle paylaştım durumu. 1,5 sene gibi bir süreçte tamamladık çok mutluyum çünkü hayalim gerçek oldu. Tamamen bir olgunlaşma dönemi olarak yorumluyorum aslında .

ALBÜMÜNÜZLE AYNI İSMİ TAŞIYAN ” KENDİME” ŞARKISINIZIN HEYECANINI BU DÖNEM YAŞAMAKTASINIZ. ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN. BU ŞARKINIZIN OLUŞUM ŞÜRECİNDEN BİRAZ BAHSEDEBİLİRMİSİNİZ? GELEN TEPKİLER NASIL MEMNUN MUSUNUZ?

Albümün adı kendime ama daha kendime şarkısı bana gelmeden önce herkese söylediğim tek söz vardı oda bu albümü tamamen kendime yaptığım gerçeğiydi. Kendime yaptığım için albümün adını kendime koydum aslında .. sonrasında yakın dostum Esad bana bir şarkı gönderdi ve inanamadım   bir baktım sevgili dostum aşkım kapışmak , Asmin Ata, Esad Fidan mükemmel bir şarkı hazırlamışlar ve tesadüfen şarkı bana geldi ve aldım.

 ‘’KENDİME’’ İSİMLİ ALBÜMÜNÜZDE MÜZİK DÜNYASINA YÖN VEREN BİRBİRİNDEN BAŞARILI İSİMLERİN ŞARKILARINI SESLENDİRDİĞİNİZİ BİLİYORUZ. BİRAZ BU İSİMLERDEN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

Evet çok kıymetli müzik adamları var bu albümde.. Murat Güneş , Yılmaz Taner , Sinan Akçıl , Erdem Kınay , Celil Yavuz , Esad Fidan , Ramazan Kızılpınar, Osman Çetin , Sezgi Erciyes , Uğur Çakır , Çağlar Kocatepe, Bade Derinöz ,Ari Gemci , Aşkım Kapışmak , Asmin Ata , İbrahim Küçükoğlu.. yani saymakla bitmeyen birbirinden kıymetli değerli müzik insanları ile çalıştım ve çok gurur duyuyorum. Bence harika bir albüm yaptık o kadar içime sindi ki...

MÜZİK TARZINIZI NASIL YORUMLUYORSUNUZ

Arabesk & pop dalında iyi bir ses olduğumu düşünüyorum, tarzımı seviyorum.

BİR DÖNEM YOUTUBE’DE REYNMEN İLE SAHTE TIK OLAYI İLE GÜNDEME GELMİŞTİNİZ. PEKİ ŞU DÖNEM REYMEN İLE ARANIZ NASIL GÖRÜŞÜYOR MUSUNUZ? SAHTE TIK OLAYI BİR SANATÇININ TANINMIŞLIĞINI DAHA MI ÇOK ARTTIRIYOR BU BİR STRATEJİ OLABİLİR Mİ?

Reynmen’le zamanında böyle bir münakaşaya girmiştik doğru. Çokta gereksizmiş. Şuan onu başarılı buluyorum. Arabada da dinlediğim şarkıları var.

TÜRKİYE MÜZİK SEKTÖRÜNDE BİR DEĞİŞİM GÖRÜYOR MUSUNUZ? BU DEĞİŞİM MÜZİK KALİTESİNE SİZCE NASIL YANSIYOR?

Kesinlikle çok net bir şekilde değişiklik söz konusu.  Artık şarkılarımız bile 4 dakikadan 2 dakikaya düştü.  Artık TV’ye değildi dijital platformlara oynanmaya başladı. Bir çok sanatçı radyo ya çalarmış çalmaz mı endişesine bile artık girmiyor. Eskiden şarkılar senede 2 kere yapılırdı şimdi 2 ayda bir şarkı çıkarıyorlar. Sebebi tamamen dijitalleşmiş olmak. Çabuk tüketmek olduğunu düşünüyorum.Bu sebepten sektörde sürekli yeni bir üretim var sürekli yeni şarkılar çıkıyor çok kısa sürede ama maalesef hit yok.

 RÖPORTAJIMIZA KATILARAK BİZE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SON OLARAK HABER CADDESİ OKUYUCULARINA VE SİZİ SEVENLERE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Okuyan dinleyen seven sevmeyen herkese armağanımdır bu albüm sevgiler.

Röportaj: Alper ERGEZ

Haberi Paylaşın!

BİR BAŞARI HİKAYESİ

GÖKÇE KIRGIZ TANER HAYBEDEN ŞARKI